برگزاری میز خدمت میراث‌فرهنگی پیشوا همزمان با نماز جمعه در صحن مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم(ع)

میز خدمت اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشوا با هدف خدمت‌رسانی مستقیم به مردم و پاسخگویی به مطالبات شهروندان، همزمان با برگزاری نماز جمعه در صحن مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم(ع) دایر شد و با استقبال نمازگزاران روبه‌رو شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، حسن ژاله‌نیا گفت: میز خدمت اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشوا در کنار میز خدمت اداره محیط‌زیست این شهرستان همزمان با اقامه نماز جمعه و با هدف ارتباط نزدیک‌تر با مردم برگزار شد.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشوا با اشاره به استقبال نمازگزاران و شهروندان از این برنامه توضیح داد که در جریان برگزاری میز خدمت، مشاوره در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ارائه شد و به سوالات و درخواست‌های مراجعان پاسخ داده شد و همچنین پیشنهادها و مشکلات مردمی دریافت شد.

او افزود: هدف از اجرای این برنامه، تسهیل ارتباط مستقیم مردم با مسئولان، تسریع در روند بررسی درخواست‌ها و افزایش آگاهی عمومی نسبت به حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

ژاله‌نیا تأکید کرد: استمرار برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند نقش مهمی در بهبود روند خدمت‌رسانی و پیگیری مطالبات مردمی داشته باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404101200819
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha